Позициониране и привличане на интерес към нова офис сграда от висок клас

През 2020 се разхождихме на свеж въздух, създавайки и налагайки успешно като бранд и име един от ритейл парковете в гр. Пловдив, а именно VIA Park. След две години ползотворна работа, в една мрачна януарска сутрин, клиентът ни се обади с добри новини. Повери ни още един проект, който ще е само на крачка разстояние от VIA Park – новопостроена и модерна офис сграда. Нашата мисия беше ясна – трябваше да работим по посока позициониране и привличане на интерес към нея.

Докато тепърва всеки един етаж се строеше, наша бе задачата да създадем име и лого на новия бранд. Изпихме по едно топло кафе и се заловихме за работа.

Сградата е проектирана с цел да удовлетвори и най-високите изисквания за функционалност, представителност и гъвкави интериорни решения. Заради всички предимства и удобства, които предлага на своите бизнес наематели, заложихме на инсайта за местоположението на сградата. Тя се намира в непосредствена близост до ритейл парк VIA Park. Място, което се наложи като предпочитано за пазаруване, разходка и обяд. Брандът бе също добре позициониран и разпознаваем. Бързо достигнахме до името на новопостроената офис сграда, а именно VIA Offices.

позициониране

Дойде време и за следващата стъпка – създаване на лендинг страница.  И така, проектирахме информативен сайт, с изчистен дизайн, който може да рагледате ТУК. Посетителите на лендинг станицата могат да открият повече информация за характеристиките, предимства и удобства на модерната офис сграда. Също така, и подробности за разположението на офис площите в нея. Всеки заинтересован потребител може да подаде запитване за своя нов офис, в който да разгърне потенциална на бизнеса си.

позициониране на нова офис сграда

За да комуникираме VIA Park и VIA Offices по най-добрия начин към B2B аудиторията, създадохме корпоративна презентация за онлайн и офлайн среда.

Подведохме бранда под обща стилистила във всички онлайн и офлайн канали и се погрижихме за позиционирането му като една от малкото бизнес сгради от висок клас в града. Клиентът ни обаче се нуждаеше от бърза познавамеост и запитвания. Стартирахме с поддържането на LinkedIn профил и провеждането на таргетирана рекламна кампания към определени компании в и около Пловдив, за които вече имахме информация, че обмислят преместването или разширяването си в нова офис сграда. Кампаниите се развиваха само на англисйки език и бяха насочени и към определени decision makers, CEOs и други експати, които бяха на висши мениджърски позиции в международни компании, позиционирани в иконoмическите зони около гр. Пловдив. Най-голям интерес от аудиторията се прояви при каруселите, с които разкривахме периодично кои са основните предимствата на новата и модерна сграда. Генерирахме много добри резултати и достигнахме до потенциални клиенти, които имаха интерес за нов офис за бизнеза си.

ViaOffices_Post_LI_01

Развихрихме креативността си и по отношение на рекламните кампании. Основната ни цел беше както да запознаем аудиторията с новата и модерна офис сграда, така и да привлечем и позиционираме сградата като категоричен лидер в града.

позициониране VIA Offices VIA Offices - позициониране и привличане на интерес

Създадохме и кратко видео, с което дадохме възможност на потребителите да погледнат зад стените на офис сградата.

И така, само няколко месеца след срещата ни с клиента, успешно позиционирахме новопостроената офис сграда от висок клас, VIA Offices. Продължихме с работа по привличане на интерес към нея от локални и межднароодни компании.

Продуктов каталог 

А вие не спирайте да следите блога ни, за да научите за още B2B проекти свързани с експанзията на Пловдив и региона .

Мария завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга, където осъзнава своето влечение към дигиталния маркетинг. Тя е човек с огромен интерес към новите знания и приема всяка задача за предизвикателство в собствения си път на усъвършенстване. Би се определила като много отговорен и аналитичен човек, който винаги поглежда от всяка страна на нещата, за да вземе най-доброто решение. Сред любимите й развлечения са дълга разходка сред природата, както и филмовите вечери, прекарани с приятели.

КОМЕНТАРИ