TEDx

TEDx – Вдъхновение от друго ниво

Една от неделите през април няма да бъде като никоя друга. В Пловдив – града на седемте тепета, млади и успешни лектори ще представят истинската си същност и емоциите си, споделяйки истории, способни да променят идеята ви за живота.Те не просто ни въздействат, а наистина ни карат да се заинтересоваме, мотивираме и вдъхновим.  Удоволствие за нас е и сме изключително развълнувани да бъдем партньори на най-мотивиращото събитие, насърчаващо развитието на Пловдив.

Какво е TEDx?

TEDx е независимо организирано TED събитие, под мотото „Идеи, заслужаващи разпространение“. Събитието е основано през февруари 1984 г. като конференция, която се провежда ежегодно от 1990 г. насам. TED събитията показват широк кръг от теми, като изследвания и практика от науката и културата, често чрез разказване на истории. На говорителите са дадени максимум 18 минути, за да представят своите идеи по най-иновативния и привличащ вниманието начин.

Кога и къде ще избухне вдъхновението TEDx ?

TEDx  се провежда за първи път в Пловдив на 23 април в Драматичен Театър.  Събитието е подходящо за англоговорящи, като са осигурени устройства за симултанен превод.

Кои са невероятните мотивиращи TEDx говорители?

Ще има повече от 15 лектори с различни интереси и професии. В списъка може да откриете имена като:

1. Теодора Георгиева – Теодора е сертифицирана на 3 континента за редица различни модели за управление на хора. Тя е единственият мастер тренер в България по Situational Leadership Experience на Кен Бланчард. Освен това е интерпретатор на типове хора по модела на Майер Брикс (MBTI).

TEDx
2. Димитър Петров – аниматор на анимационни филмчета. Той е автор на първия анимационен сериал, вдъхновен от българския фолклор – „Златната ябълка”. Той ще сподели мечтаната си идея – да създаде анимация с най-интересното от българските традиции и да даде поле за изява на млади художници.

dimityr
3. Максим Бехар – ПР & Маркетинг – основател и управител на M3 Communications Group, Inc – лидер в областта на обществените комуникации и връзки с медиите в България. Той е Президент на ICCO – Световната ПР организация. На сцената на TEDxPlovdiv Максим Бехар ще говори за „Цената на живота в хаусът на социалните медии”.

maksim
4. Карина Карагаева – Тя е сертифициран корпоративен тренер, Business development мениджър и … музикант. Тя е работила с корпоративни гиганти като Apple Inc., IBM и Xerox. Пее и свири на пиано от дете. Карина изследва начина, по който мозъка функционира по време на творчески процес и ще ни разкрие защо е важно да използваме именно тази му способност, за да създаваме бизнеса на бъдещето, наслаждавайки се на процеса, както се наслаждаваме на любимата си песен.

karina
5. Преслав Михайлов – Софтуерен Инженер, който участва в разработката на електрониката на едни от най-разпространените автомобили в Европа. Той е запален геймър, който обича всякакви компютърни игри, а напоследък и доста бордови игри. Той е и преподавател, който обяснява писането на софтуер със зайчета и костенурки. Преслав ще разкаже защо обвиняването на другите спира нашия растеж.

preslav
6. Стефан Чеканов – е съосновател и управител на Brosix, чат приложение за бизнес употреба, чиято основна цел е да осигури защитена вътрешнофирмена комуникация. Той ще ни разкаже за трудния път за развиване, усъвършенстване и запазване на своето място успешно на пазара повече от 10 години в конкуренцията на гиганти като Skype и Slack.

stefan

Информация за всички невероятни говорители можете да откриете тук.

 

Защо да прекарате уикенда си, посещавайки TEDx?

TEDx е невероятно събитие с най-истинските и вдъхновяващи истории, споделени от хора за хора. Това е мястото, на което можете „изключите” бързия ритъм и да се гмурнете в приказки за най-мотивиращите преживявания, които някога сте чували. Със сигурност ще се потопите в невероятна среда, ще подобрите соцалния си живот и ще се изпълните с енергия за нови предизвикателства. TEDx не е събитие, в което нещо се продава.  TEDx е събитието, което е организирано 19,995 пъти и предстоят още 1,665 до края на годината. То може да стимулира всичките ви сетива и да ви даде изцяло нов погед за вашето бъдеще. Една неделя може да промени възприятието ви за всичко, което ви заобикаля.

Бъдете там! Бъдете вдъхновени!

КОМЕНТАРИ