Спортен шопинг в Galleria Стара Загора

Тялото ни е отражение на нас самите и е важно да се чувстваме добре в него. За поддържането на добра форма неминуемо е важен спорта, но всеки се чуди от къде да започне. Понякога бърза и лесна крачка към поставянето на началото може да се окаже закупуването на подходящ спортен екип, а защо не и цялостен спортен шопинг.

Е, дойде пролетта, сезонът, в който всичко се пробужда и започва своя нов живот. С нея долетя и брийфа за спортната кампания на мол Galleria Стара Загора. Веднага приехме новото предизвикателство и потънахме в дълбок рисърч, изпълнен не с коремни преси, а с много креативни идеи.

Инсайт

Фрийковете не винаги успяваме да намерим време за спорт, но не загубихме надежда. След един брейнсторм и няколко упражнения, достигнахме до извода, че спортът ни учи на дисциплина, себеопознаване и формира у нас качества като себеуважение и най-вече уважение към другите, толерантност и отговорност.

Достигайки до този инсайт, в нас се прояви желанието да го споделим и на потребителите, и бързо запретнахме ръкави по създаването на поредната ни PoP кампания.

Криейтив

Вече бяхме направили първата крачка към спортното ни постижение и дойде ред на криейтива… визия, която говореше сама за себе си.

шопинг

Механика

Като всяка PoP кампания, използвахме лесна и бърза механика, с която да улесним потребителите. Пазарувайки на определена стойност, можеха да регистрират своята касова бележка и да се включат в томболата ни. Зарадвахме четирима от участниците с ваучер на стойност 500 лв. за спортни покупки и подаръци от едни от най-любимите им магазини – Adidas, Sport Vision, Flair и Intersport.

Това не беше всичко… сътворихме и специален фотокорнер, на който всеки един посетител можеше да се снима.

шопинг

Резултати

Кампанията ни продължи цели 20 дни, в които клиентите на мола не спираха да минават през бюро Информация, за да регистрират своя касов бон, а коментарите и лайковете в социалните медии не спираха да валят.

С радост можем да кажем, че завършихме успешно нашето спортно постижение.

А вие не забравяйте да следите блога ни за още интересни кампании, криейтиви и спортни постижения.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ