10 от 10

Как Galleria Stara Zagora се изкачи по скалата и стигна 10 от 10

Всеки един от нас изпитва вълнение седмица преди рождения си ден. Така се чувстваше и любимият ни клиент Galleria Stara Zagora, който наскоро навърши 10 години.

В знак на благодарност за доверието им към нас, фрийкчовете потънаха в размисли и страсти по изготвянето на кампания по случай неговата годишнина.

В следващите редове ще научите как развихме идеята си и клиентът ни изпразнува не само рождения си ден, но и стигна 10 от 10 – по десетобалната!

Инсайт

Galleria Stara Zagora се облече изцяло в нова идентичност през 2020 година. Изхождайки от това ни дойде и идеята за слогана по случай рождения ден, в който клиентът се влюби от пръв поглед. Запретнахме ръкави и се впуснахме в криейтив по изготвянето на една успешна кампания.

Криейтив

Какво е рожден ден без торта и конфети? Съчетахме тематичните за празника елементи с инсайта ни и създадохме криейтив визия, която говореше сама по себе си.

2

И ето как Galleria Stara Zagora се изкачи по скалата и стигна 10 от 10.

Механика

Изненадите започнаха от понеделник. Организира се томбола, в която на всеки час един късметлия печелеше страхотни награди. Механиката по играта беше лесна и разбираема за всички. Единственото условие беше клиентите да пазаруват за минимум 30 лв. и да регистрират своята касова бележка на бюро Информация. Подаръците бяха най-разнообразни и подходящи за всеки – електрическа четка за зъби, цитрус преса, пасатор, преса за коса, миксер, сешоар, ютия и др.

На 11 ноември дойде и моментът, в който Galleria Stara Zagora стигна 10 от 10. Освен подаръци на всеки час, имаше сладка изненада и балони. Молът раздаде 10 изкусителни торти, с които зарадва още повече своите клиенти.

Резултати

Всеки рожден ден има и своя край. В Galleria Stara Zagora той продължи цели 7 дни, които бяха изпълнени с много емоции и неустоими преживявания. Социалните мрежи бяха залети с позитивни коментари.

Завършихме успешно една кампания, която създадохме с любов. Щастливи сме, че успяхме да зарадваме както клиента ни, така и неговите посетители.

Следете ни във Facebook и Instagram за още интересни кампании и проекти.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ