Криейтив с аромат на цветя

Всеки от нас си визуализира цветарския магазин като малко китно местенце с разнообразие от цветя. Gebov Flowers Bar ще промени представата ви за стандартното и ще ви отведе в едно магическо място от флорална композиция.

криейтив с аромат на цветя

Не сте очаквали това, нали? Луксозно място, и то със сладкарница, което съчетава в себе си елегантност и перфекционизъм.

Подобен оазис, който внася стил и естетика в представянето и поднасянето на цветя, трябва да е изпипан до най-малкия детайл.

Идеята за изтънчения свят на флористиката вече беше факт, но липсваше лого и уеб сайт, за да бъде всичко завършено. Приехме предизвикателството, без да се замислим.

Вдъхновихме се от мисията и визията на първия по рода си цветарски магазин и потънахме в цветна креативност. Създадохме лого, което да съчетае в себе си неповторимост и идентичност на бранда.

Криейтив

Дизайнът е вдъхновен от химическото съединение на серотонина като запазихме частично структурите от формулата. Известен е още и като формула на „щастието“. Вдъхновени от цялостната структура, създадохме луксозно и стилно лого, което е неповторимо и говори само за себе си и идентичността на бранда.

криейтив и цветя

След като приключихме с първата стъпка, се потопихме още повече в хармонията от цветове, форми и аромати. Започнахме разработването на уеб сайт, който се превърна в истинско бижу. Вложихме много старание, любов, креативност, и го изпипахме до последния пиксел като заложихме на елитарнa стилистика.

Потопете се и усетете магията на флоралната композиция – чрез смелата стилистика, която използвахме във визиите за Gebov Flowers Bar.

GEBOV_March_ImagePost 2

14 February

8 march

Работата ни с Gebov Flowers Bar беше кратка, но изпълнена с много позитивни емоции и нови знания от света на флористиката. Използвахме смели и иновативни идеи, които успешно промениха представата на всеки за стандартния цветарски магазин.

Следете блога ни, за да научите за още нови предизвикателства, в които се впускаме без дори да се замислим.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ