Brand Minds 2020 или къде можем да срещнем лектори и авторитети от световна величина

Щастливи сме да ви разкажем за още едно събитие, което силно ни заинтригува и което подкрепяме с две ръце и един brand ум. Партнираме на конференцията BRAND MINDS 2020 – The Central and Eastern European Business Summit of the Year. Тя се провежда ежегодно в Букурещ и събира на едно място хора с предприемачески дух. Букурещ е само на час от Русе, а от присъствието ни на конференцията тази пролет може да потвърдим, че дочухме значително количество българска реч. От конференцията тази година са регистрирани 80 българи по данни на организацията.
И това е моментът, в който бихме искали да ви представим част от събитието Brand Minds 2019, за да се докоснете поне малко до вълнението, което ние изпитахме. Затова ви предоставяме една малка част от последната конференция, кратък откъс от цялостното изживяване, което имахме с невероятните лектори от 2019 година.

Защото наистина бяхме страшно впечатлени и запленени от чутото.

Ако търсите вдъхновение или полезни професионални съвети и идеи, то събитието BRAND MINDS е точно за вас. Със сигурност ще имате шанса да видите и да почерпите от най-брилянтните умове в света, да се потопите в атмосферата на бъдещето и да получите иновативни идеи за стратегически подходи, свързани с бизнеса. Ще добавите стойност към своето поле на изява и ще  стъпите една крачка напред. Ще чуете за най-новите тенденции и иновации в света на бизнеса.

А какво да кажем за лекторите? Те летят от другия край на света и винаги включват best-selling автори, топ учени, журналисти, предприемачи и експерти в продажбите и маркетинга. Техните послания резонират силно с аудиторията и оставят траен отпечатък. Акцентът винаги е поставен върху подобряване качеството и ефективността на бизнеса. Събития като това вдъхновяват, насърчават и заедно с това – внасят свежест в рутината.
group_cover_BM2020_v2 (3)

За кого е събитието?

Brand Minds е конференция, която има за цел да обединява и вдъхновява хората в света на бизнеса и да увеличава тяхното „лично конкурентно предимство“ – собственици на бизнеси, управляващи и оперативни мениджъри, мениджъри продажби развитие, маркетинг мениджъри и др.

Къде ще се проведе събитието?

Събитието ще се проведе в Букурещ в зала ROMEXPO, на 04 май 2020 година. ROMEXPO е лидер на румънската панаирна и изложбена индустрия.

Разположен е на цели 100 000 кв. метра. Там се провеждат ежегодно изложбени събития, големи и не толкова големи конференции на различни тематики. За всяко събитие изложбеният център осигурява на участниците места за паркиране – един проблем по-малко. Локацията е едно от най-популярните места в Румъния, така че няма как да се объркате, ако решите да стигнете сами до там. A в деня на събитието ще имате достъп до залата един час преди началото, което си е удобство за всеки гост.

Кои са таз годишните лектори?

Всяка година говорителите на конференцията успяват да развълнуват аудиторията си и да и помогнат в нелекия пък към успеха, като насърчават професионалното развитие на личността. С всяко ново издание Brand Minds представя на аудиторията си само най-добрите и ярки световноизвестни професионалисти, които са доказали постиженията си с времето. Струва си да се чуят, сериозно. А тази година големите имена са:

Michio Kaku – японец с американски произход и ключов говорител на конференцията Brand Minds. Той е изключителен физик-теоретик, един от създателите на Теорията на струнните полета. Голям ентусиаст за популяризиране на науката като водещ на научни радио и телевизионни програми, както и автор на множество книги и популярни лекции.

Richard Quest – международен журналист и бизнес редактор на CNN. Водещ на The Expess – бърз брифинг на най-новите пазарни движения и бизнес истории, които се излъчват на живо от нюйоркската борса.

Tara Westover  – американски мемоарист, есеист и историк. Нейният мемоар: Educated, печели редица награди и е в списъка с бестселъри на списание New York Times. И със сигурност има много вълнуващи истории, които ще чуем от нея.

Malcolm Gladwell – канадски журналист и автор. Автор от 1996 год. в The New Yorker. Издател на 5 книги, които са в списъка за най-продаваните автори на The New York Times.

Martin Lindstrom – датски автор, който е сред най-влиятелните личности според списание „The Times“ Бил е журналист в няколко различни списания, сред които и „Harvard Business Review“

Gary Vaynerchuk – изпълнителен директор на VaynerMedia. Автор е на 5-те най-продавани книги на New York Times и е последван от над 16 милиона професионалисти и предприемачи на дигиталната сцена.

Защо си струва и как да присъстваме?

И след като ви представихме говорителите, сме сигурни, че няма да се поколебаете да посетите конференцията и да почерпите вдъхновение. И като единствени партньори в България се гордеем, че можем да ви дадем 12% отстъпка от редовата цена на билета за Brand Minds 2020. Ето и промо кода за отстъпка: SocialFreaksBM. Нямаме търпение отново да бъдем на BRAND MINDS 202о на 04 май 2020 година в Букурещ… За да се докоснем до опита и преживяванията на едни от най-влиятелните и успели личности в световен мащаб.

До нови срещи на BRAND MINDS 2020 🙂

КОМЕНТАРИ