WEBIT – first, Plovdiv – second!

За поредна година София ще бъде домакин на водещото европейско събитие за дигитални технологии и иновации – Webit.Festival Europe под мотото “re:Inventing Europe’s Future”. Можете да го посетите на 25 и 26 април 2017г. в Sofia Tech Park. С всяко следващо издание, интересът към събитието расте и тази година се очакват над 5000 посетители от повече от 90 държави и поне 300 лектори. WEBIT се простира далеч отвъд границите на страната ни и се провежда в Дубай, Сингапур, Индия и Турция. Събитието се провежда под патронажа на президента Румен Радев, кмета на София Йорданка Фандъкова и Европейската комисия.

 

webit.festival (1)

Webit е не само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която наброява над 100 000 човека от различни държави, които променят света днес.

Tази година WEBIT ще разгърне мащабите си. Паралелно ще се проведат 12 конференции на актуални теми: Маркетинг и иновации, Дигитална трансформация, Умни градове, Лидерство в дигиталната икономика, Финансови технологии и Блокчейн, Големи бази данни и Облачни услуги, Сигурност и Поверителност на личните данни, Здравеопазване, Интернет на всичко,  Мобилност, Програмиране и Founders Games.

По време на събитието ще се проведе и състезание за стартиращи бизнеси Founders Games Pitches. 2000 участника са премерили сили и креативни идеи в предварителен подбор за участие. Избрани са 100 от тях, които ще се съревновават помежду си. Един от тях ще бъде отличен с голямата награда – инвестиция от €200 000.

Освен това, Webit ще раздаде годишните си награди за най-добрите дигитални проекти, иноватори и интегратори в България и Централна и Източна Европа. Дрескодът на бляскавата церемония е задължителен: формално облекло, вечерни рокли, костюми и папионки. Тук можете да номинирате претенденти за всяка от 33-те категории на Webit AWARDS.

awards-v5

Графикът и повече информация за темите и говорителите може да видите тук: http://www.webit.bg/agenda.php.

Благодарение на WEBIT, създаващи нови перспективи, София придоби прозвището „Дигитална столица на новите пазари”. Организират се все повече обучения и семинари от чуждестранни лектори. Младите българи догонват всеки тренд, който им попадне и винаги са в крак със случващото се.

Тенденцията да се наблюдава развитие в различни сектори в столицата не е нова, но се радваме, че в последните години и Пловдив бележи прогрес.  Под тепетата интересът към дигиталните проекти, иновациите и технологичните решения расте. Регионът се насища с все повече outsource компании. Чужденци преместват изцяло локациите на бизнесите си. Появяват се млади стартъпи, в които специалисти от различни сектори намират професионална реализация. Со-working пространства изникват постоянно, организират се все повече бизнес събития, канят се световни гост-лектори.

Усещаме как животът в спокойния ни град се забързва и това ни харесва.

Тези постижения ни вдъхновяват и вярваме, че сме в самото начало на своето развитие. Събитие като WEBIT отваря вратите към бъдещето, а Пловдив е готов да връхлети в него…

Подкрепяме развитието на бизнеса, технологиите и провеждане на събития като WEBIT Festival, затова искаме да ви подарим 10% отстъпка от цената на билетите.

26035402853_0cf9d80d71_k(1)

Готови ли сте за WEBIT?

Вземете вашата 10% отстъпка като се регистрирате с този промо код: WFSOCIALFREAKSBV на адрес: http://www.webitcongress.com/en/webit/2017/registration.html/743

WEBIT – first, Plovdiv – second!

Заповядайте на 25-26 април в Sofia Tech Park, София и не забравяйте, че скоро дигиталните столици може да са две!

КОМЕНТАРИ