WEBIT 2024 – Sustainable AI future for humans & robots

Ние като творческа агенция знаем колко важно и ценно e да сме на „ти“ с възможностите, които ни предоставя света на новите технологии и по-специално – AI. А какво по-вълнуващо от възможността да научиш за последните глобални тенденции и иновации в AI, ChatGPT и генеративния изкуствен интелект не от кой да е, а от самата Соника Капил – главният архитект по изкуствен интелект и приложения в Microsoft.

Ако искаш и ти да се гмурнеш в креативния свят на изкуствения интелект, ела на Webit – най-голямото събитие за иновации и технолoгии, на което с удоволствие партнираме за поредна година. Тази година седемнадесетото поредно издание на Webit ще се проведе на 23 октомври в София, а Webit ще затвърди своята роля като водеща платформа, привличаща световни инвеститори и топ експерти в България, предоставяйки уникални възможности за местната бизнес екосистема.

Главният Архитект на Microsoft по Изкуствен Интелект идва на Webit в България

Както ви загатнахме в началото, водещата новина на тазгодишното издание на Webit, е че то ще се превърне в дом на едно от най-влиятелните имена в света на изкуствения интелект и технологиите – Соника Капил. Тя е водеща фигура в индустрията на изкуствения интелект и нейният опит в Microsoft е свързан с иновации, които променят дигиталния свят. Нейната работа, особено в контекста на стратегическото партньорство на Microsoft с OpenAI, е ключова за внедряването на авангардни AI решения, които задават нови стандарти и възможности в технологията.

Webit е уникална възможност за местните специалисти и предприемачи да се вдъхновят от лидерите на международната сцена, да създадат контакти и да покажат как България се утвърждава като важен център за технологични иновации.

Webit 2024 е платформата, която не само привлича световни лидери, но и поставя България в светлината на глобалната сцена, като важен участник в напредъка на технологиите и инвестициите.

Не пропускай възможността да бъдеш част от това изключително събитие и да видиш как светът обръща внимание на иновациите, идващи и от България!

Вземи своя билет от www.webit.bg.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ