#ТрендИдол – звездният миг на последователите

Социалните мрежи ни докосват до звездите, най-новите модни тенденции, предизвикателни фотосесии и най-различни житейски истории. Желанието на младите да завладеят всички дигитални канали, подуими и обективи се материализира в модерната кампания  #TrendИдол, създадена по идея и брийф на маркетинг отдела на нашия клиент – Galleria Stara Zagora, зад които стои стилист, с усет към модата и заразителен ентусиазъм.

Инсайтът

Мечтата на последователите да се докоснат до славата. Да се почустват известни и „избрани“ и желанието им да получат специално внимание.

Механиката на кампанията

Обвързана със записване за участие на сайта. След него победителите получават фотосесия, представящи ги като истински звезди, облечени според последните модни тенденции  и вълна  от похвали от  нашите последователи.

Иииии…

Първо стартирахме с целева страница на сайта, съдържаща формуляр за записване и промотиране на кампанията в социалните мрежи на бранда. Естествено, стотици старозагорци се включиха в предизвикателството.

 тренд

 

Първоначално в кастинга можеха да участват само девойки до 29 години, но поради големия инетерес, на който се радваше кампанията, решихме да включим и господата в надпреварата.

Към днешна дата двама късметлии в началото на всеки месец имат удоволствието да станат #Trendидол-и на Galleria.

Победителите се обявяват във Фейсбук и в  Инстаграм, където разкриваме и малко информация за тях. Спечелилите се радват на вниманието, а последователите им с интерес чакат всеки месец, за да видят новите звезди на Galleria Stara Zagora.

гсзтрендидолCapture

След обявяването на победителите, следва най-интересната част….

Заснемането на самата фотосесия

Известни брандове осигуряват зашеметяващи тоалети, а екип от гримьори, фризьори и невероятната стилистка на Galleria Stara Zagora, преобразяват #Trendидол-ите спрямо най-впечатляващите и модерни модни тенденции.

Някои от фотосесиите са спортни, за да покажем на жените, че могат да изглеждат красиви, дори ходейки на фитнес.

final gsz 1Capture

Други фотосесии са романтични и женствени, подчертавайки нежността на дамите.

1+2=3

Представихме и фотосесии за работещите дами, подчертавайки тяхната независимост и елегантност.

final gsz 4Capture

Изненадахме последователите ни и със спортно-елегантна визия, акцентирайки на смели модни решения.

1+2=3

Когато кадрите са готови, публикуваме албум, в който тагваме наемателите и разказваме любопитни факти за самите победители. Голяма част от победителите са двойки в живота и последователите им с радост се радват на техните истории.

Други се запознават по време на снимките и заедно се впускат в снимачните приключения.

trend idol 5

final gsz 5Capture

В Инстаграм последователите също следят с нестихващ интерес всеки месец кои са новите победители.

Capture

#Trendидол е една от любимите ни кампании, защото съчетава новите модни тенденции, лични истории, млади ентусиазирани хора и е не изисква огромен бюджет, но пък супер успешна. Затова решихме да я осъществим и в Galleria Burgas, където също срещна огромен интерес.

В заключение – за година и 5 месеца от началото на кампанията, сме зарадвали десетки млади хора, предложили сме позиционираме за много брандове, наематели на търговските центрове и сме заинтригували хиляди последователи. А следващият #Trendидол може да си ти?

Нямаме търпение за нови предизвикателства и кампании, които да ви споделим. Следете ни в Instagram, където ще ви вдъхновим, ще ви изненадаме и положително ще ви впечатлим.

КОМЕНТАРИ