speed

Speed Interviews: 3 минути са напълно достатъчни, за да си успешен

Толкова често казваме “Нямам време”, че в някои моменти се превръща от констатация в просто оправдание. Наистина ли нямаш време? Ама наистина?!

Ние пък се убедихме, че 3 минути са напълно достатъчни, за да израснеш в кариерата, да се запознаеш с нови интересни възможности, а защо не да направиш промяната, от която имаш нужда.

Уникалните кариерни събития Speed Interviews идват в Пловдив на 24-ти октомври, за да ти докажат именно това! Това са 3-минутни интервюта за квалифицирани кадри с топ работодатели. В центъра на Капана на 24 октомври ще продължим в ритъма на занаятите, където ще те интервюират до 10 компании, за да ти дадат нови възможности за развитие.

Участието за кандидати е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. Може да я направите от тук: Регистрация. След регистрация и успешно попълнен профил, всеки ще получи подробна организационна информация по имейл. В нея ще бъде включена и такава за часовете на интервюта.

Зачудихме се наистина ли е възможно да съберем едно добро интервю в 3 минути? И отделихме нашите 3 минути, за да поговорим с един от организаторите – Емил Томов, Event Manager в Career Show, организатор на събитието.

Възможно ли е да имаме ефективно интервю за работа само за 3 минути?

3 минути са повече от достатъчни. Разбира се, както във всичко, предварителната подготовка е много важна. Добре е кандидатите да се фокусират върху представянето си, като премахнат всичко излишно и се представят с две изречения, за да подкрепят своето CV и да грабнат вниманието на работодателите. Същото важи и за фирмите – те добре знаят кои са най-важните въпроси, които да зададат, както и кое е най-важното в представянето им като работодател.

Защо бързи интервюта?

Speed Interviews са формат, който ти дава тласък към желаната работа. Тук в рамките на 30 минути можеш да се срещнеш с 10 компании, които да имат отворена позиция именно за теб и да те поканят на следваща среща. Предоставяме платформа, която свързва квалифицирани кадри и добри работодатели в едни много синтезирани и добре организирани срещи.

Как избирате кой да се срещне с фирмите?

Всички кандидати на нашите събития преминават през селекция. Те трябва да отговарят на поне 2 от следните 3 критерия – да имат поне завършен бакалавър, отлично владеене на чужд език и минимум 2 години трудов опит. Нашият екип преглежда всяка една кандидатура и така гарантираме ефективността на срещите.

Още се чудите? Вижте повече за събитията тук: Събития и се регистрирайте – нищо не губите.

КОМЕНТАРИ