Ричард Брансън с мотивираща лекция в България

България посреща една от най-влиятелните, вдъхновяващи и преуспели личности в целия свят. Ричард Брансън ще изнесе лекция пред предприемачи, бизнесмени и хора с идеи, в която ще се осъществи отворена дискусия и всеки от присъстващите ще може да зададе въпроси директно към Сър Брансън.

Сър Ричард Брансън успява да превърне малък музикален магазин в гигантски многопрофилен бизнес за по-малко от 10 години. Собственик на конгломерата Virgin Group, съставен от над 300 компании из целия свят. Част от него са авиокомпанията „Върджин Атлантик Еъруейс“, телекомуникационната комания „Върджин мобайл“, компанията за разработване на компютърни игри „Върджин интерактив“, кабелна телевизия и радиостанции. В групата с компании влиза и „Върджин галактик“, с която можеш да попътуваш из космоса. По официални данни за групата „Върджин” работят над 60 хил. души в 50 страни, а личното състояние на Брансън се оценява на 4,4 милиарда британски лири.

Брансън е автор на книги, предприемач, изключително успешен бизнесмен, човек на приключенията и не на последно място – човек, който държи на комуникацията с хората. Профилът му в социалната медия LinkedIn има рекорден брой последователи, а той самият е един от най-активните известни личности в Twitter. Поставя рекорди за най-кратко време в прекосяването на Атлантическия и Тихия Океан с балон. Следва принципи, като:

„Не се съмнявайте в себе си-няма невъзможни неща!”

„Живейте на пълни обороти!”

„Никога не се предавайте!”

Книгите му стоят далеч от скучните автобиографии. Те по-скоро се използват като наръчници за бизнес–поведение и постигане на професионални успехи.

Дали той идва в България, за да инвестира, както вече се твърди от специалистите в областта на инвестициите, или лекцията му има за цел да мотивира младите предприемачи, предстои да разберем.

Събитието ще се състои на 19 Май, в Зала 1 на НДК.

 

Видео обръщение по повод гостуването му в София.

 

Билетите могат да бъдат закупени от платформата ticketportal.bg тук. 
Специален партньор на събитието: British Embassy in Sofia

Ексклузивен медиен партньор: bTV Media Group

КОМЕНТАРИ