The Pitcher – Връхната точка на startup pitching събитията! 15 Април 2017, Истанбул, Турция

Имате страхотна startup идея и нямате търпение да я представите пред света?

На 15 април 2017г. в Истанбул ще имате възможността да изкачите още едно стъпало от стълбата на успеха чрез най-бързо развиващото се и вдъхновяващо startup-бизнес събитие – The Pitcher.

The Pitcher е мястото, на което идеите получават шанс за изява пред множество влиятелни и преуспели инвеститори. Провежда се за първи път през 2016г. в Истанбул, организирано от Insprad – турска компания, фокусирана върху иновативните технологии, медии и проекти по предприемачество. На първото издание на събитието участват 30 стартъп компании, над 45 инвеститора и 250+ присъстващи, което обуславя и големия му успех, поставяйки стабилните основи на възможността то да се превърне в ежегоден форум. Не е случайно, че придобива толкова широка популярност и подкрепа от множество местни и международни спонсори и медийни партньори.

Екипът на ThePitcher работи усилено, за да привлече огромния брой инвеститори, както и майсторите на креативни идеи. На http://thepitcher.org/ можете да откриете пълния списък с имената на инвеститорите от 2016 година.

През 2017 „питчърите” ще бъдат 20 и се очаква да се присъединят повече от 70 инвеститора.

Всички присъстващи инвеститори ще търсят иновативни идеи, които имат потенциал да поставят нови „правила на бизнес играта”. Глобалното им мислене е предпоставка те да са отворени за инвестиране в компании, които не се намират в Турция.

Записването за събитието вече започна. Можете да се регистрирате чрез попълване на формата в началната страница на – http://thepitcher.org/Крайният срок е 15 март.

А с участието си в The Pitcher вие:
– Ще можете да представите идеите си пред повече от 70 инвеститори.
– Ще имате шанс да получите инвестиционни оферти от опитни инвеститори.
– Ще имате възможност да получите награда от инвестиционната платформа TEB Private Angel Investment Platform /88 startup-а, 3816 предприемачи, 669 инвеститора./.
– Ще имате възможност да получите до 75% намаление за платформата San Francisco T-JUMP от ODTÜ Teknokent.
– Може да спечелите 1 месец безплатно място в co-working пространство в TEB GirişimEvi.
– Може да получите часове за консултации по „Технологии и бизнес развитие” с Technoholera.

Всички присъстващи ще имат възможност да посетят различни конференции, семинари и workshop-и. Осигурени са напитки за всички участници, както и: snack закуска, обяд, коктейл на афтърпартито след събитието.

Локацията на мероприятието е ключова: на комуникативно място в най-луксозния и престижен квартал в Истанбул – Левент. А ако се чудите къде да отседнете, екипът на ThePitcher е предоставил 3 предложения в сайта си.

Чувствайте се свободни да споделите събитието с вашата мрежа от предприемачи и startup екипи, така че те да могат да се възползват от възможността да станат част от най-значимото pitching събитие не само в Турция, но и в целия регион.

The Pitcher е събитието, което всеки с бизнес-идея трябва да посети! Шансове като този не се получават всеки ден, а и кой не би си направил една ексурзия до прекрасния Истанбул?

Линк към събитието – https://www.facebook.com/events/703265826503253/

Повече информация можете да откриете в официалните канали на събитието:

Globe_font_awesome.svg          F_icon.svg          2000px-Linkedin.svg          2000px-Twitter_logo_initial.svg          1000px-Youtube_icon.svg           Instagram_logo_2016.svg

КОМЕНТАРИ