Любовта е винаги различна в Galleria Stara Zagora и Galleria Burgas

Свети Валентин е не просто празник, той е емоция, която трябва да се изпита. Емоция, която трябва да се изрази и сподели. Във времената, в които живеем напоследък, става все по-трудно да зарадваш любимия човек – ограничения, социална дистанция и все неща, които представляват пречки по пътя към покоряване на сърцето му. Въпреки това не трябва да забравяме, че всеки заслужава да усети духа на любовта. Защо? Защото любовта е онази магическа сила, която ни кара да бъдем по-добри хора. Палитрата й от нюанси е богата –  сладка, горчива, солена, страстна, силна, шеметна, приключенска, приятелска, забавна, романтична, дълбока… и каква ли още не. Любовта е винаги различна!

С нетърпение очаквахме да направим една по-мащабна кампания по повод празника Св. Валенти и тя не закъсня. Любимите ни клиенти – Galleria Burgas и Galleria Stara Zagora ни изпратиха брийф по случай деня на влюбените. През годините съвместно сме преминали през много разнообразни кампании и идеи.  Този път, обаче, за нас беше предизвикателство да измислим нещо, с което да разчупим стереотипите. Нещо, което да е наистина различно и в същото време съобразено с епидемиологичната обстановка в страната. Ограниченията и неизвестните не ни уплашиха и потънахме в романтичен криейтив.

В следващите редове ще прочетете как развихме идеята си и създадохме сладка любовна кампания, която покори сърцата на всички.

Инсайт

Любовта е винаги различна и именно заради това е изтъркано да я показваш чрез еднотипни подаръци като романтична вечеря, кутия шоколадови бонбони или луксозно бижу. Изхождайки от този инсайт, се досетихме, че писмата си остават най-персонализирания и романтичен начин да изразиш чувствата си оригинално. И така основната концепция на кампанията бе избрана. Знаеш ли, че преди любовните писма са били пращани по гълъб? Пристигали са много по-трудно и бавно до своя получател, а влюбените са нямали търпение да отворят посланието от своя любим. Е, за наш късмет вече всичко може да стане с един клик. Така даже се съобразихме с ковид ситуацията, тъй като кампанията ни не изискваше физическо присъствие в мола.

Лесно, вълнуващо и най-вече с лично послание. Galleria Burgas и Galleria Stara Zagora се влюбиха в идеята и нямаха търпение да видят крайния резултат.

Криейтив

Инсайтът вече беше готов и дойде време за сладката част, а именно дизайна. Сътворихме персонализирани валентинки, чрез които потребителите можеха да изразят любовта си. Създадохме три Е-картички – за тези с чувство за хумор, за тези с пеперудите в стомаха и за тези с трепетите в сърцето.

любовталюбовта е винаги различна

Механика

Искахме лесна и бърза механика, която да улесни потребителите. Така събрахме всичко в една сладка и романтична лендинг страница. Е – картичките ни бяха на един клик любов. Стъпките бяха лесни:

  • Избираш коя най-много подхожда за любимия ти човек и описва вашите взаимоотношения;
  • Допълваш избрания дизайн с твоето персонализирано послание;
  • Споделяш твоето валентинско произведение с любимия човек – само на един клик, във всяка социална медия, която пожелаеш.

Изгаряте ли от желание да видите всички е – картички? Разгледайте целевите страници тук – Galleria Stara Zagora и Galleria Burgas.

Магията на любовта ни завладя изцяло и направихме сладки видеа, с които да пресъздадем още повече емоцията.

Резултати

Кампанията тръгна няколко дни преди празника на влюбените и за часове постигна огромен успех. Коментарите не спираха да валят, а потребителите предварително изпращаха персонализираните си послания към любимите. Galleria Burgas и Galleria Stara Zagora бяха толкова доволни, че не искаха кампанията да приключва. Любовта витаеше навсякъде.

Завършихме успешно поредната ни кампания. Емоцията беше неописуема.

Но любовната вълна не спира тук… Криейтивът ни завладя мощно и по случай Св. Валентин направихме игра, с която искахме да ангажираме още повече потребителите – любовен куиз, отново вдъхновен от слогана ни – „Любовта е винаги различна“. Играта беше пренесена на целева страница, а следвайки въпросите в куиза, потребителите достигаха до крайния резултат – на коя известна двойка прилича връзката им с любимия човек. Единственото, което трябваше да направят, за да участват в играта ни, беше да споделят в коментар под поста във Фейсбук двойката, която им се е паднала.

Коментарите и тук започнаха да валят още със споделянето на играта.

любовта в основата на кампания146816204_3664283307022097_2678623658885613316_o
Ако искате да разгледате любовния ни куиз, който се превърна в супер успешна игра, можете да го направите тук – Galleria Stara Zagora и Galleria Burgas.

Завладяни от магията на любовта решихме съдържанието в социалните медии да бъде тематично през целия месец. Споделяме и няколко идеи, от които се вдъхновихме.

Първо започнахме със сладка рубрика, която показваше какво е любовта през очите на модата и клиента ни.

146602391_4216834425011191_6022180556726123979_o149242995_4233120380049262_7233756126381497436_o
Продължихме с вдъхновение, а за самия празник решихме да не залагаме на скучните и клиширани пожелания, а да бъдем креативни. Пресъздадохме чат между двама влюбени, в който много от потребителите се припознаха.

149418548_4236293526398614_2874555513246287474_o

Накрая финализирахме серията от тематични валентински постове с едно много важно послание, а именно това, че за любовта няма граници – тя не зависи от месеци, дни, години, места или ситуации. Любовта не си отива заедно с Февруари. Нейната магия витае във всеки час, всяка секунда, на всяко място по света. Не спирайте да се оглеждате за нея!

154249925_4276102492417717_5717422876740679624_o

Така приключи нашето сладко валентинско приключение. Покажете и вие любовта си и не спирайте да следвате блога ни.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ