Innowave Summit 2023 – Be Digital. Go Global.

Innowave Summit се завръща във Варна за своето 7-мо издание!

На 17 и 18 ноември в Дворец на културата и спорта – Варна, едни от най-големите имена в сферата на Маркетинга, Онлайн търговията, Изкуствения интелект, Бизнес развитието и Иновациите, ще споделят практически опит и ценни съвети пред над 5000 посетители.

Ето и кои са част от водещите имена от българска страна, които ще бъдат част от конференцията тази година и нямаме търпение да чуем техните панели: Светлин Наков, съосновател на СофтУни; Петър Иванов, автор на бестселъри и експерт по виртуални екипи; Ники Кънчев, известният ТВ и радио водещ.

С нетърпение очакваме и говорителите от чужбина, сред които са имена като: Андрю Уелд-Мур, ръководител продажби, ЦИЕ, Global Business Group в Meta; Джералд Хаман, основател на The SolutionPeople Network; Майкъл Леандър, маркетингов лектор.

Подробности за всички говорители на Innowave Summit 2023 може да откриеш ТУК.

На събитието освен интересни теми, представени от водещите лектори в различните сфери, ще има и дискусионни панели, в които участниците ще имат време да обсъдят теми с лектори от сектора. Част от темите, които очакваме с интерес са “AI for Business”, представена от Светлин Наков и “Introducing the party animal’s way to make a few million”, която ще бъде ръководена от Дрейтън Бърд. От дискусионните панели интереса ни предизвикаха “Digital Marketing” и “Bulgaria the brand”.

Цялостната програма може да откриеш ТУК.

Част от всички 70 лектори, от които 6 са жени, е и нашият творчески директор Елица Михайлова. Темата, която тя ще представи е „Ролята на творческите агенции в ерата на изкуствения интелект“. Като творческа агенция, която вече е интегрирала работата с изкуствен интелект в ежедневието си за по-оптимизиран процес, смятаме че креативността и творчеството не могат все още да бъдат напълно заменени от изкуствения интелект.

От града под тепетата – Пловдив, се пренасяме в морската ни столица гр. Варна, където с интерес очакваме конференцията. Независимо от сферата на работа, всички ние сме творци в професионалното си направление. Innowave Summit е страхотна възможност да се вдъхновим, да бъдем още по-креативни, и да имаме още по-добри идеи. Ако и ти искаш да споделиш страстта си към иновациите и да научиш нови неща от водещи имена в бизнеса, заеми своето място на конференцията още сега от ТУК.

Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

КОМЕНТАРИ