blog-cover-ilina

Опознай Social Freaks: Илина

Тя се казва Илина и в Social Freaks се подвизава като Специалист социални медии.

И тъй като творческата й енергия е безгранична, можем да я видим как твори и извън работно време за останалите си проекти: Humans of Plovdiv и Busy Humans, фото блогове с истории на хора.

Илина за себе си:

Как се вдъхновяваш?

Спонтанно. От неща, които виждам по нов начин и преоткривам.

Какво е социалната медия за теб?

Социалната медия е просто една платформа. И ако имаш нещо смислено за казване или показване, светът може и да ти отвърне с внимание.

Защо Social Freaks?

Защото са готини! Креативни, шумни и мислят извън стереотипите. Обичам хора, които ме карат да мисля.

Ако можеш да срещнеш порасналата Илина, какво ще й кажеш?

Да не се страхува, да бъде още по-смела и да не пропуска нито една възможност. В живота няма по-голяма или по-трагична загуба от пропиляните възможности.

Ново начало или неочакван край?

Ново начало, винаги! Някак си възприемам новото начало като нова книга или нов дневник, в който започнам да пиша – уча се в движение, запълвам го лист по лист, не знам какво следва и все съм нетърпелива да продължа напред. И така, без да се усетя, страниците са свършили, а аз съм научила много повече за себе си и света.

А сега накъде? (проекти, идеи за близкото бъдеще)

Идеи – много! Толкова много, че не знам какво да ги правя – може би трябва да се науча да ги продавам. 🙂 Но… Засега всичките ми планове са свързани с това да развия двата си проекта: Humans of Plovdiv и Busy Humans – блогове, в които споделям истории на хора и техни портрети.

Любима рекламна кампания?

Замислих се. Определено обичам рекламите с история – такива, които те удрят в сърцето. Силно вярвам, че само историите са способни да променят животи, да въздействат дълготрайно и да вдъхновяват към промяна. Така че трябва да кажа: Dove – „Real Beauty Sketches“ – много силно послание. Тази реклама все още ме разплаква, когато я гледам.

Какво ще пожелаеш на читателите на блога?

Да го четат по-често! Тук сме се събрали само готини многословци, на които им е нужна аудитория.

П.П. 1 – Вече познаваш едно съкровище повече!

П.П. 2 – Ти също си съкровище!

П.П. 3 – Благодарим ти, че си наш читател.

П.П. 4 – А сега си намисли една мечта.

П.П. 5 – Време е да я осъществиш, защото ,,утре‘‘ е на една мечта разстояние от твоето днес.

За още вдъхновение, последвай ни и във Facebook.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ