Ангажиращо и креативно за Imperium Est

Когато започнахме работата си по бранда Imperium Est бяхме силно развълнувани. Идеята за мистиката на Италия, развитието на личността и отличителния италиански ренесанс така ни вдъхнови, че бяхме на косъм да организираме следващия ни тиймбилдинг в страната на неповторимите вкусове и малките радости.

Вече ви разказахме за Мечтата за Италия в основата на бранд за козметика. Но все пак, всички знаем, че в основата на козметичните продукти, стоят техните стъставки. Днес ще ви запознаем с една, която отличава Imperium Est от по-голямата част от козметиката на пазара, а също и за друга, която лично ние добавихме.

Тайната на бранда

Съставката,  конкурентно предимство на бранда, е олиотo от канабис. Само при споменаването на това съчетание от думи сме сигурни, че косъмчетата по тила на някои по-консервативни майки настръхват и сетивата им се обострят моментално. Тук ще ви успокоим ведната. Олиото от канабис започва да набира все повече и повече популярност в козметичната индустрия заради своите свойства. То има антиоксидантно и противовъзпалително действие, а също спомага за лечението на редица кожни проблеми – акне, сухота, дерматит, атопична кожа и т.н.  Вече започвате да разбирате, защо бяхме толкова развълнувани, когато започнахме работа с Imperium Est… Но този кейс не е за това.

Към уникалната козметична формула на бранда ние успешно добавихме една съставка, която допълни коктейла от емоции и усещания. Това е…

Креативността

С много желание и подкрепени от дълбоки инстайти, добавихме различни ангажиращи постове към комуникацията на бранда още от самото начало.

Imperium Est Imperium Est Imperium Est

Създадохме и банери, които да допълнят дисплейната рекламна стратегия на бранда.

Imperium Est Imperium Est

През 2022 дори бяхме още по-смели и креативни в идеите си.

Imperium Est Imperium Est
Imperium Est Imperium Est
Imperium Est Imperium Est
Imperium Est Imperium Est
 

С визия комуникирахме на потребителите идеята за това, че ключът за промяната (било то вътрешна или външна) са те самите. При натискането й и приближаване на екрана на мобилно устройство, единственото което се виждаше,  беше тяхното собственото отражение – първата стъпка към усъвършенстването.

Imperium Est

През февруари, искахме да потопим Imperium Est в атмосферата на любовта и нежните чувства, когато потребителите търсят подарък, с който да зарадват любимите си. Клиентът ни прие радушно идеята и изцяло ни се довери. Така цялата визуална комуникация на бранда беше обагрена в нежните тоново на любовта.

Imperium EstImperium Est
Imperium EstImperium Est

Резултати

Добавяйки съставката „креативност“ към онлайн присъствието на Imperium Est в социалните медии, позволихме на козметинич бранд цялостно да разгърне своя потенциал пред неговата аудитория в Италия и Европа. Създаването на месечното съдържание за него е истинско приключение, в което се впускаме без да се замисляме. Всеки пост е като малка следа в карта за съкровище, а исинтиското съкровище е завършения цикъл, който създаваме всеки месец.

Ако и вие искате да научите повече за съставките, които използваме в успешните ни креативните проекти, не спирайте да следите блога ни.

КОМЕНТАРИ