summit

На гребена на вълната с InnoWave Summit 2018

За поредна година морската ни столица е домакин на най-мащабната високотехнологична конференция в Югоизточна Европа – InnoWave Summit 2018. Тя ще се проведе на 19 и 20 октомври в Дворец на културата и спорта – Варна, под надслов „BE DIGITAL. GO GLOBAL.”.

Като партньори на събитието, ние от Social Freaks с удоволствие ще ви разкажем малко повече за него. Както обикновено, сме ви подготвили и малък подарък – промо код с отстъпка за закупуване на билети. Но първо – да поговорим за новата технологична вълна и как да се озовете на гребена й.

Innowave Summit 2018 e международно технологично събитие. То събира на едно място световни брандове като Apple, Google, Amazon, Facebook, Salesforce, Alibaba.com, Yandex, Ebay, Dell, Twitter, Booking, SpaceX и над 80 фонда за рисков капитал от три континента. Тяхната основна цел ще е да помогнат на посетителите на конференцията да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

blog_article_innowave`18_infographic

Ще присъстват над 2000 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Също така, на четирите експо зони ще бъдат разположени над 80 щанда на български и световни технологични компании.

Сред лекторите на конференцията са над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента.

А сега най-интересната част: тази година фокусът е поставен върху бума на блокчейн технологиите и ни очаква зрелищен конкурс с награден фонд на стойност 210 000 евро. Това е най-голямата сума, давана някога в България на събитие от подобен мащаб. Внушително, нали?

В състезанието „Pitch Your Blockchain Startup” отборите-участници ще разполагат с пет минути на сцената, за да представят своя блокчейн базиран стартъп. След което, те ще трябва да отговарят на въпроси и да чуят препоръките на журито от водещи световни брандове.

И това не е всичко. Освен нововъведенията в сферата на блокчейн технологиите, ще проследим още и последните тенденции в областта на изкуствения интелект, нано технологиите, виртуалната реалност, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, стартъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и много, много други.

blog_article_innowave`18_hallphoto

Събитието се организира в партньорство с Община Варна (Европейска младежка столица 2017) и с подкрепата на Европейската комисия, Министерството на икономиката на България, Европейската стартъп мрежа и Startup Europe (Инициатива на Европейската комисия).

Ами, това е от нас. Очакваме да ви видим във Варна, нищо, че вече не става за море. ; )

И, разбира се, не сме забравили за подаръка, който обещахме в началото – вземете своята отстъпка с промо код: sclfrk18

Побързайте, промо билетите ни са ограничени. А за още новости, следете страницата ни, блога ни и ако ни видите по улиците – също. 😉

КОМЕНТАРИ