Be creative, share the Future.

Social Freaks знае за важността, която новите технологии ни дават. А ти знаеш ли?

Ако искаш да разбереш, ела на Webit. Най-голямото събитие за иновации и технолoгии, на което с удоволствие партнираме. Събират се водещи представитeли от различни бизнеси, които са готови да споделят своя опит с теб. А ти бъди готов да споделиш бъдещето!

Втурни се в креативния свят на изкуствения интелект с лятното издание на Webit в София на 28 юни в НДК, което е с фокус върху промените, които настъпват в света около нас. Запознай се с най-новите възможности за опитимизация на работния процес, чрез разработване на технологии и софтуери, подпомагащи различни сфери от бизнеса.

Представата за интелигентни градове, в които трафикът се контролира от софтуер е факт. Реалност е и изкуственият интелект (AI), който започва да трансформира много индустрии и професии. Докато някои хора се притесняват, че AI ще замени работните места, по-вероятно е AI да промени естеството на работата, създавайки нови възможности, но какви ще са последиците за обществото ни? На Webit ще се обсъдят възможностите, които AI предлага и как можем да използваме тези технологии за решаване на някои от най-належащите предизвикателства в света. С помощта на AI можеш не само да променяш реалността, но и да управляваш времето си по-ефективно. Оптимизацията в работния процес ще ти спести време, което да инвестираш в развитие на истински ценните за бизнеса моменти.

На сцената на Webit ще бъдат споделени най-новите тенденции и разработки в области като бъдещето на работата, финтех, дигиталните медии, метавселената, електронна търговия, здравеопазване и дълголетие, енергетика, блокчейн, отбрана и киберсигурност. Ще имаш възможността да чуеш някои от най-ярките умове в индустрията, които ще представят нови идеи и възможности, като същевременно ще дадат съвети за адаптиране към бързо променящия се свят около нас. Креативността ще бъде във въздуха.

Webit Impact Forum е за всички, които искат да се адаптират към новия свят на съвместно съществуване на хора и машини. Също така ще можеш да погледнеш в бъдещето, без да използваш кристална топка и да разбереш тайната на дълголетието, чрез помощта на биотехнологиите. Събитието е отворено за всички, които искат да бъдат на челната линия на иновациите и да се научат как да използват технологиите за по-добър свят.

Като творческа агенция работим усърдно, за да намерим вдъхновение и инсайти за клиентите си и вярваме, че изкуственият интелект може само да ни помогне да сме по-добри. Вълнуваме се да разберем какви ще са технологиите на бъдещето.

Не пропускай възможността да бъдеш част от Webit Impact Forum на 28 юни в НДК в София, на което с радост партнираме.

Регистрацията за закупуване на билети е отворена на уебсайта на Webit.

Бъди смел и си представи най-лудите си идеи. Изключително сме развълнувани да разберем какво се крие в бъдещето на технологиите и това споделено бъдеще между тях и креативността ще създаде нови хоризонти за изява. И така, знаем едно със сигурност, креативността ще остане ценна и незаменима, а с помощта на новите технологии тя ще бъде споделяна все по-лесно и навсякъде. А Webit ти гарантира, че ще те впечатли с още по-невероятни възможности на съвременните технологии.

Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

КОМЕНТАРИ