До хоризонтите на креативността с All Cruise

Плаване по вълните на креативността

Всеки обича пътешествията, а още по-сладки са, когато са по вода. С нашия клиент – All Cruise, може да осъществите тази мечта. Те се грижат за незабравимото ви преживяване, с помощта на луксозните круизи, които предлагат, възможността да обиколите най-красивите и райски кътчета на света. А ние се грижим за качественото представяне на нашия клиент в социалните медии и пътуваме заедно с тях по вълните на креативността. Така между нас и клиентът се получи едно чудесно пътуване, с пъстри и креативни пейзажи. През нашето пътуване небето бе спокойно синьо, нямаше ветрове, а единствените вълни, които се появяваха, бяха тези на креативността.

Ще ви представим съдържанието, което творим за нашия дългогодишен клиент – All Cruise.

Запознавахме аудиторията с интересни факти, свързани с круизите и круизните кораби

AC_facts_march_1AC_facts_april_6

Подбирахме полезни съвети и правила за пътуване по круизи за аудиторията. А тя се ангажираше с нашите публикации постоянно

AC_joke_7AC_tips_01AC_tips_02

Подготвяхме ангажиращи игри за потребителите

AC_whatsmissing_2AC_word_puzzle_1

Показвахме разнообразието от удобства и забавления, които могат да се открият на круизните кораби

AC_Amenities_9AC_amenities_april`19_2

Подготвяхме забавни и закачливи постове

AC_OnAcruise_cocktailAC_joke_5AC_joke_6AC_wifiAC_betterthan

Най-добрият начин да представите даден продукт е като пресъздадете емоцията, която той носи, като подхождате с чувство за хумор и креативност в реално време. Защото всеки обича емоцията, и всеки обича чувството да се докосне до нея. След което следва мечтаното пътешествие, както за клиентите, така и за нас, зашото сме успели да ги накараме да бленуват, да се разсмеят и заинтригуват. А за още креативни круизи из дигиталния свят, ни следете в Инстаграм, ще бъде вълнуващо.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ