TEDxPlovdiv – Join the Countdown

Вдъхновяващият формат TEDxPlovdiv ще завладее отново града под тепетата, а ние за поредна година ще бъдем горди партньори. Благодарение на предстоящото събитие, обединяващо хора, споделящи опит, идеи и вдъхновение, TEDx ще предложи платформа за диалог и действия в името на по-устойчиво бъдеще.

Тазгодишното издание на конференцията ще бъде част от глобалната инициатива TED Countdown, която се фокусира върху справянето с климатичната криза и насърчава ускореното прилагане на решения за намаляване наполовина на парниковите емисии до 2030 г. Това независимо организирано събитие под шапката на TEDx ще бъде посветено на теми като устойчивост, опазване на околната среда и конкретни стъпки към намаляване на въглеродните емисии.

TEDxPlovdiv Countdown е част от уникална инициатива, която обединява лидери на мисълта, учени, активисти и иноватори от цял свят, за да обсъждат и споделят най-добрите практики за борба с климатичните промени. Сред лекторите на събитието са писатели, предприемачи, откриватели, инженери и личности на културата.

TEDx предоставя платформа за обмен на идеи, които могат да окажат значимо влияние върху бъдещето на планетата ни. Сътрудничество и споделен опит за едно по-устойчиво бъдеще чрез зелени идеи. Именно и затова формата среща партньори и подкрепа като Пловдив – Европейска столица на културата 2019 по програма „Зелена Култура – Зелен Град“.

Очакваме те на 26 октомври в Регионален исторически музей, с вдъхновяващия дух на Ideas Change Everything.

За да видиш вдъхновяващите лектори на събитието, да се запознаеш с предстоящата програма и да вземеш своя билет, посети линка: https://tedxplovdiv.com/

Не пропускай да бъдеш част от едно вълнуващо събитие, което обединява хора, споделящи своя опит, идеи и вдъхновения за едно по-добро бъдеще. Очакваме те!

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ