Вашият бранд и техните таланти на Career Show 2023 в Пловдив

Кариерното развитие и ориентация са фокус на събитието Career Show 2023, което и тази година цели да събере на едно място работодатели и таланти. За първи път, тази година събитието ще се проведе и извън София – в града под тепетата Пловдив и морската ни столица – гр. Варна.

Career Show 2023 Пловдив гарантира среща с топ работодатели, предлагащи свободни позиции в сферите:

  • Информационни технологии
  • Маркетинг и реклама
  • Човешки ресурси
  • Търговия и продажби
  • Обслужване на клиенти
  • Финанси и банкиране
  • Мениджмънт
  • Производство
  • Дистанционна работа
  • Администриране и управление
  • Чужди езици

Сферата на маркетинга и рекламата е изключително привлекателна за талантите от Пловдив, които ние от Social Freaks привличаме и развиваме. Не пропускайте да следите кариерните възможности при нас на страницата ни Кариери.

Регистрацията за Career Show 2023 в Пловдив за талантите е безплатна и отнема 1 минута. С нея получавате достъп до всичките кариерни събития и възможност за срещи с водещи работодатели. Може да се регистрирате тук – https://careershow.bg/register

Събитието ще се проведе в Международния панаир в Пловдив на 10 октомври за дългоочаквана среща на водещи работодатели и най-мотивираните таланти от града и региона. Събитието предоставя и следните други възможности:

  • Установяване на личен контакт на най-актуалните работодатели с талантите
  • Оценка на потенциала на талантите и колко е търсен от компании
  • Информация за най-новите кариерни възможности в Пловдив и региона
  • Връзка с работодатели и с таланти, които са трудни за достигане

Горди сме да бъдем партньори на събитието в първото му издание в Пловдив. В това издание се включваме като партньор на работодателите в изграждането и развитието на работодателската им марка. Нека ви разкажем за опита в практиката ни.

Обичайно при разработването на творчески концепции за employer branding стратегии питаме клиентите си тези 3 въпроса:

  1. Работодателската ви марка привлича ли таланти?
  2. Знаят ли бъдещите ви служители за вашето стойностно предложение?
  3. Are you in the top 3 of mind for your future talents? (извинете ни за английския, но така и не намерихме добър превод на този въпрос).

И тогава клиентите ни, успешни международни и местни B2B & B2C компании, ни разказват за всичките си усилия в годините да привлекат най-добрите служители. Обичайно обаче се оказва, че маркетинг и HR мениджърите не сполучват в една и съща сфера – те не успяват да се свържат с емоциите на своите бъдещи служители и се провалят в установяването на позитивна емоционална връзка с тях. Причината е, че най-качествените таланти не са привлечени от работодателската марка, ако тя не успее да ги накара да се усмихнат, ако марката не е привлекателна за тях! И тук е ролята на творческите агенции, които създават криейтив, който е магнит за талантите.

Да, в нашите 12+ години опит и десетки успешни кампании, ние се уверихме, че работодателската марка работи най-добре тогава, когато успява да докосне и да се свърже с емоциите на своите настоящи и бъдещи служители. Ние вярваме, че креативните послания могат да развият работодателската марка на всяка една компания. Опитът ни в сферата доказва, че именно креативността свързва трайно и устойчиво брандовете с талантите.

Вълнуваме се и нямаме търпение да се включим и на живо в кариерното шоу на годината. Ние няма да се уморим да повтаряме, че творчеството среща вашия бранд с техните таланти, а вие не спирайте да ни следите в каналите ни в социалните медии Facebook и Instagram и да четете блога ни за още ценни инсайти за employer branding стратегията ви.

Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

КОМЕНТАРИ