Последни дни за подаване на заявки в годишните награди „BAAwards 2023“

Тази година за осми път ще се състои награждаването на най-добрите кампании в сферата на рекламата. Като творческа агенция, която ежедневно добавя стойност за своите клиенти, партньори и общност, ние от Social Freaks сме партньори на конкурса за втори път. Постоянно развиващият се BAAwards, цели да отличи успеха на работещите в сектора, които допринасят за развитието на маркетинговите комуникации. Освен рекламодатели и комуникационните агенции, участници могат да бъдат и студенти, които искат да предизвикат себе си. Ето и повече информация:

Кандидатури в трите конкурса (за рекламодатели, комуникационни агенции и студенти) се приемат от 16 септември до 31 октомври 2023г.

БАР се обръща и към студентите в специалности „маркетинг, реклама, комуникации“ с възможност за участие в студентския конкурс на BAAwards’23. Категориите, в които ще се приемат предложения за кампании от студентски отбори са еднакви с бизнес конкурсите:

1 – пускане на пазара на нов продукт

2 – пускане на пазара на нова услуга

3 – корпоративна социално-отговорна кампания.

Дългогодишният съдия в конкурсите BAAwards и Председател на УС на БАР, д-р Свилен Стрезов коментира: „Наградите на БАР са уникална част в професионалната репутация както на маркетолози, работещи за компании-рекламодатели, така и на рекламисти, работещи в комуникационни агенции. Все повече професионалисти отчитат важността на признанието и експертизата на BAAwards за оценката на свършената от тях работа. Конкурсите BAAwards предоставят и безценна практическа обратна връзка на студентите, очертавайки посоката и връзката на тяхната работа с реалния бизнес.“

Изпълнителният директор на БАР, Росен Мисов споделя: „Сложната бизнес реалност отправя предизвикатества пред екипната работа. Добрите резултати днес, повече отпреди, идват от симбиоза, взаимно уважение и разбиране между трите страни: рекламодатели, комуникационни агенции и студентски таланти. Затова фокусът на осмите награди на БАР – BAAwards’23 e „Успехът се крие в нашата (обща) сила и енергия“. Очакваме Ви!“.

Участващите в трите конкурса кампании ще се оценяват от жури, съставено от 11 водещи български професионалисти в сферата на маркетинга, рекламата и медиите. Повече информация за тях – Жури – BAAwards.

Щастливи сме от факта, че може да празнуваме успеха на най-добрите професионалисти в маркетинг комуникациите в България . Нямаме търпение да разберем кои са победителите. Ако и вие нямате търпение да разберете какви кампании реализирахме в  Social Freaks, продължавайте да четете блога ни.

Мария завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга, където осъзнава своето влечение към дигиталния маркетинг. Тя е човек с огромен интерес към новите знания и приема всяка задача за предизвикателство в собствения си път на усъвършенстване. Би се определила като много отговорен и аналитичен човек, който винаги поглежда от всяка страна на нещата, за да вземе най-доброто решение. Сред любимите й развлечения са дълга разходка сред природата, както и филмовите вечери, прекарани с приятели.

КОМЕНТАРИ