Време за среща на бизнеса в Пловдив и региона

С края на противоепидемичните мерки и отминаването на Ковид дните, бизнес събитията се завърнаха с нова сила. Едно от най-чаканите събития тази година в Пловдив определено е “Среща на бизнеса в Пловдив и региона”. Поласкани сме да участваме като партньори и да имаме възможност да се срещнем с нови и стари приятели и партньори. Именно развитието на бизнеса и икономиката в Пловдив през последните 7 години ни срещна с десетки мениджъри и специалисти на отдели „Маркетинг и продажби“ на различни B2B & B2C компании, които все повече осъзнават нуждата да инвестират в реклама и качествен криейтив.

На 24 ноември (четвъртък) в хотел DoubleTree by Hilton, гр. Пловдив ще се проведе   “Среща на бизнеса в Пловдив и региона” , организирана от в. “Капитал” и част от проекта “Капитал Градове”.

„Капитал Градове“ е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и дискусии с бизнеса и местната власт.

Събитието е с начален час 9.45 часа. В дискусията ще участват Стефан Стоянов, зам. – кмет, община Пловдив, д-р Теньо Манолов, зам.-кмет, община Асеновград, Никола Сивков, основател на “Капана фест”, Петрана Зайкова, управител, „Тех Индустри България“, Владислав Кънчев, мениджър “Развитие на проекти” в Тракия икономическа зона, Димитър Теллиев, изпълнителен директор на “ГБС Пловдив”, Дафина Гудова, управител, “Арис Имоти” и др.

Пълен списък с участниците и програма може да откриете на сайта на събитието.

Присъствието на събитието на живо в хотел “DoubleTree by Hilton” е безплатно, но местата са ограничени и се изисква задължителна регистрация на следния линк.

Всеки присъстващ ще може да зададе предварително своите въпроси към гостите на събитието, а организаторите ще имат грижата да ги предадат.

Може да следите събитието онлайн. За да получите достъп до материали от събитието обаче, е необходимо да се регистрирате онлайн.

Събитието ще се излъчва и на живо във Facebook страницата на “Капитал”, в Youtube канала, и на Capital Live.

Специалното издание за Пловдив и региона може да откриете в библиотеката на „Капитал“.

Нямаме търпение да се срещнем на живо на събитието и да се вдъхновим заедно за добрите дни, които предстоят за бизнеса и хората на Пловдив и региона. Очакваме Ви!

Хулия е сред най-новите попълнения в семейството на Social Freaks. Завършила висшето си образование по софтуерни технологии и дизайн в Пловдивския университет, тя решава да се потопи в сферата на маркетинга, която я влече още от много ранна възраст. Определя себе си като позитивна, упорита и лъчезарна личност. Обича да пътува и през топлите месеци предпочита да прекарва свободното си време навън с приятели, а зимата се наслаждава на дълги вечери изпълнени с филми и видео игри.

КОМЕНТАРИ