Изложението, което събира печата и рекламата в едно – COPIS

Все по-близо сме до дългоочакваното изложение COPIS, на което сме горди, че партнираме за поредна година. Печатът и рекламата вървят ръка за ръка в цялостния творчески процес, а ние от Social Freaks подкрепяме събирането на професионалисти от сферата на графичния дизайн, маркетинга, рекламата и печата на едно място, от което можем да черпим взаимно вдъхновение.

По-малко от месец до старта на рекламното изложение COPIS, a билетите вече са в продажба

От 1 до 4 октомври форматът за 12-и път събира сектора на печата и рекламата в Интер Експо Център

Представители на рекламни и дизайнерски агенции, печатници и издателски къщи, фрийлансери, дистрибутори, търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, бранд мениджъри и др. В притегателен център за всички тях от 1 до 4 октомври се превръща изложение COPIS – ключово за бранша събитие, в което се преплитат представените иновации за печатния и рекламния бранш със съпътстващи събития, ориентирани към професионално усъвършенстване.

„Подготовката тече с пълна сила“, споделят организаторите от Интер Експо Център. Посетителите могат да се възползват от системата за покупка на билети iec.urboapp.com. Освен, че чрез нея можем да се сдобием бързо, само с няколко стъпки, с билета си, ще отпадне нуждата да се редим на дълги опашки, за да си вземем билета на място. А освен това на входа може да отворим билета си през телефона и той просто да бъде сканиран.

Независимо обаче дали сте си взели билета онлайн или на място, участниците в COPIS ще дадат максимума от себе си, помагайки ви да откриете това, заради което посещавате изложението. На щандовете ще бъдат представени най-модерните принтери, ролни системи за печат, софтуер, рекламни материали, технологични джаджи, щемпели и матрици, мебелни и дизайнерски решения.

Рекламата и печата ще са акцент и на поредицата съпътстващи събития, с които COPIS 2024 ще посрещне посетителите в Интер Експо Център. „В последните издания изложението обширно засегна темите за дизайна, образованието и технологиите в този икономически сегмент“, споделят организаторите.

Освен това

След проучване на нагласите в сектора, организаторите на COPIS през тази година ще представят един изключителен микс от възможности за всеки в бизнеса на печата и рекламата. Защото за първи път форумът ще се проведе с изложения INTER DRONE EXPO и MachTech&InnoTech. От една страна INTER DRONE EXPO акцентира върху дрон и антидрон системите, безпилотните апарати, изкуствения интелект и електромобилите. MachTech&InnoTech пък съсредоточава публиката от страната и чужбина върху индустрията и металообработката.

„Всъщност това са три изключително свързани сегмента“, споделят организаторите. „Бизнесът в рекламата и печата са неделима част от всеки дрон-индустрията и промишлеността. Обратното също важи с пълна сила“. И допълват, че с билета си за COPIS посетителите ще могат свободно да се запознаят със съдържанието и участниците в INTER DRONE EXPO и MachTech&InnoTech.

Все по-близо и по-близо е изложение COPIS 2024. Ефектът от усилията за развитие на организаторите ще видим от 1 до 4 октомври в Интер Експо Център. Своя билет за посещение ще можете да вземете на iec.urboapp.com.

Пренесете се в света на креативността, печата и рекламата като побързате да вземете своя билет.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ