Career Show 2024 в Пловдив

Най-голямото кариерно експо, което събира топ работодатели и таланти на едно място, се завръща и тази година в гр.Пловдив, а ние отново имаме удоволствието да сме техни партньори.

На тазгодишното издание в Международния панаир може да се срещнеш с още повече работодатели от Пловдив и региона, както и да се включиш в целодневна семинарна програма.

Част от фирмите, с които ще имаш възможността да се срещнеш, са: 1-Stream, UNIQA Software-Service Bulgaria, Accenture Bulgaria, А1, EVN, Alcao, Hanon Systems Plovdiv, ICT Strypes, TED Bed и др. И не само това. Можеш да разбереш лично от работодателите какви кариерни възможности имат за теб.

Другата хубава новина е, че специалните им гост-лектори ще споделят с теб своя опит и експертиза, за да ти помогнат в професионалното ти развитие. Ще имаш възможността да черпиш опит от:

– Лили Георгиева, която ще даде полезни съвети за успешни преговори за заплата;

– Богомил Грозев, който ще ти помогне в овладяването на техниките за въздействащо говорене пред публика;

– Панайот Стефанов от Нула32, който ще говори за възможностите и предизвикателствата пред заниманията с култура Пловдив;

– Найден Гочев от BGJUG, който ще говори за важността на професионалните общности в развитието ни.

А най-хубавото от всичко е, че събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. Направи я с един клик тук – https://careershow.bg/register

Очакваме те на 8 октомври в Международния панаир, за да се потопим заедно в света на възможностите.

И не забравяй да следиш блога ни.

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус.

КОМЕНТАРИ